fbpx

Natuurlijk Glamping ligt in het Horsterwold en is dus omgeven door bossen en water, zodat u midden in de vrije natuur heerlijk tot rust kunt komen. Het Horsterwold is het grootste loofbomenbos van Nederland en is een prachtig natuurgebied waar je je uren kunt vermaken. Voor je kinderen is deze bosrijke omgeving één grote speeltuin waar zij heerlijk kunnen spelen, rennen, een hut bouwen en misschien wel een ree of een bever tegen komen.

Ons entertainment team organiseert daarnaast dagelijks diverse leuke kinderactiviteiten zoals een kano-expeditie, een safaritocht, vlotten bouwen, sporttoernooien, broodjes bakken bij de vuurschaal, een filmavond of een waterglijbaan. Voor de allerkleinsten hebben wij in de ochtend zelfs een apart programma samengesteld. ’s Avonds kunt u gezellig aanschuiven bij het vuur waardoor u extra lang van uw avonden kunt genieten. Ons entertainment team is tot en met 30 augustus op Natuurlijk Glamping aanwezig.

Zeewolde, gelegen aan het Wolderwijd, ligt op 2 kilometer van onze camping. Het dorp met jachthaven en stranden, is te voet, met de fiets en zelfs met de boot goed te bereiken. Er is een boothelling vlakbij.  Rondom Zeewolde bevinden zich tal van leuke dorpen en steden zoals Harderwijk waar je in de historische binnenstad heerlijk een terrasje kan pakken.  Gezellige winkels, de bioscoop, het Dolfinarium en de kartbaan zijn met de auto binnen 10 minuten bereikbaar.

IN DE BUURT

EEN KLEINE SELECTIE

Dolfinarium

🚗 17 min

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij; gegarandeerd een dagje weg vol plezier met zijn allen!

BEKIJK

Horsterwold

🚗 0 min | 🚲 0 min

Het Horsterwold is een jong bos nabij Zeewolde dat ongeveer 3700 hectare groot is en grenst aan het Nuldernauw. Dit bos is niet alleen het grootste loofbos van Nederland, het is tevens bijzonder omdat dit een bos is op kleigrond.

BEKIJK

Walibi Holland

🚗 22 min

HARDGAAN in het spectaculairste attractiepark.

BEKIJK

Surfschool Zeewolde

🚗 10 min | 🚲 21 min

BEKIJK

Batavia Stad Fashion Outlet

🚗 29 min

Batavia Stad Fashion Outlet is een unieke beleving met meer dan 150 prachtige winkels. Ontdek alle internationale modemerken en shop met 30-70% korting.

BEKIJK

Land art

In Flevoland vind je op verschillende locaties Land Art. Dit is een vorm van ecological of enviromental art, waarbij de kunstvorm tot je verbeelding spreekt. De hele omgeving maakt deel uit van het kunstwerk.

BEKIJK

Strand Zeewolde

🚗 9 min | 🚲 20 min

BEKIJK

Subtropisch zwembad de Eemhof

🚗 21 min

BEKIJK

De Stille Kern

🚗 6 min | 🚲 12 min

Wil je de Stille Kern eens op een andere manier bekijken? Breng dan een bezoek aan de Tuurtoren. Vanaf deze 12 meter hoge toren op De Horsterberg zie je in een oogopslag waar het om draait in de Stille Kern: uitgestrekte natuur en een oase van rust. De Tuurtoren is goed te bereiken, dankzij zijn ligging aan het fietsknooppuntennetwerk. Voor fietsers en wandelaars een ideale plek om van de omgeving te genieten.

BEKIJK

Kok Cinemaxx

🚗 20 min

In bioscoop Kok CinemaxX in Harderwijk bekijk je de nieuwste films.

BEKIJK

Luchtvaartmuseum Aviodrome‎

🚗 16 min

Luchtvaartmuseum Aviodrome is het grootste Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart. Sinds 2003 is Aviodrome gevestigd bij Lelystad op de daar gelegen luchthaven. Voor die tijd was het onder de naam Aviodome gehuisvest op Schiphol.

BEKIJK

Klimbos Ermelo

🚗 28 MIN

Klimbos Ermelo beschikt over 7 uitdagende parcoursen! Deze parcoursen zijn geschikt voor de beginnende en gevorderde klimmer. Je bepaalt zelf hoeveel en welke parcoursen je wilt klimmen. Start je eerste klimervaring in The Family of The Shock of daag jezelf uit in het zwaarste parcours van Nederland, The PEAK!

BEKIJK

Hans en Grietje

🚗 13 min

Bij Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark beleef je het sprookje in het echt! In het meest magische pannenkoekenhuis vind je behekste tafels, staan kamers op zijn kop en gaan vloeren heen en weer! Je zet alles zelf in beweging door aan touwtjes te trekken of op knoppen te drukken.

BEKIJK

Winkelhaven Zeewolde

🚗 8 min | 🚲 16 min

Zeewolde winkelhaven is een overzichtelijk en gezellig ingericht centrum met een goed aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen. Leuke, originele kledingwinkels, een sportboutique en verschillende leuke speciaalzaken maken een bezoek aan Winkelhaven Zeewolde zeker de moeite waard. Even uitrusten van het winkelen? Neem plaats op een van de terrassen rondom het Kerkplein of aan de haven.

BEKIJK

De Fabriek

🚗 21 min

Indoor Drift Karting

BEKIJK

Walhalla Harderwijk

🚗 25 min

Walhalla de strandidylle van Harderwijk

BEKIJK