fbpx

PLATTEGROND

DE INDELING VAN NATUURLIJK GLAMPING

FACILITEITEN

ONZE VOORZIENINGEN

EIGEN CENTRAAL BADHUIS

RESTAURANT NATUURLIJK

FIETS- EN E-BIKEVERHUUR

SPEELTUIN

SUPVERHUUR

SKELTERVERHUUR

KINDER VERZORGHOEK

ACTIVITEITEN PROGRAMMA

OVERDAG GRATIS KOFFIE, THEE & LIMONADE

KANOVERHUUR

KINDERBOERDERIJ

DIVERSE WATERTAPPUNTEN

WANDELROUTES

FIETSROUTES

GRATIS WI-FI

BEACHVOLLEYBALVELD

JEU DE BOULES BAAN

SPEEL STRAND

TAFELTENNISTAFEL

VUURSCHALEN

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

BOEKEN

Ik wil graag reserveren bij Natuurlijk Glamping, hoe gaat de betaling in zijn werk?

Wij werken met het boekingssysteem waar je kunt kiezen voor de accommodatie waar je graag wilt overnachten. Bij elke accommodatie vind je de boekingsknop die je naar ons systeem doorstuurt. Wil je bij je accommodatie ook een ontbijt- en dinerarrangement? Dit kun je dan meteen bijboeken. Je betaling is direct na je boeking via IDEAL, creditcard of één van de andere opties binnen het systeem.

Moet ik mijn boeking in één keer betalen?

Wij vragen je boeking in één keer te betalen. Eventuele extraatjes die je bij je verblijf nog extra koopt, kun je achteraf gewoon afrekenen.

Kan ik ook minder dan een week blijven?

Jazeker! Wij bieden de mogelijkheid tot het boeken van een hele week (vrijdag-vrijdag), een weekend (vrijdag-maandag) of een midweek (maandag-vrijdag)

Vragen jullie borg?

Bij boeken vragen wij €100,- borg voor eventueel missende of kapotte items in je accommodatie. De borg wordt aan het eind van de week verrekend met eventueel gemaakte kosten of teruggestort op je rekening. Ook voor een ON YOUR OWN boeking vragen wij €100,- borg. Dit heeft te maken met hjet passysteem dat wij gebruiken voor Restaurant Natuurlijk en de Bar.

Op welke dagen kan ik inchecken?

Een week op Natuurlijk Glamping loopt van vrijdag (15:00uur) tot vrijdag (10:00u). Een midweek van maandag (15:00uur) tot vrijdag (10:00u), en een weekend van vrijdag (15:00uur) tot maandag (10:00u). Een dag eerder vertrekken kan, geef dit dan even aan bij de receptie.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur bij de accommodatie terecht. Op de dag van vertrek vragen wij u om 10.00 uur uit te checken.

PRAKTISCHE ZAKEN

Wat is er allemaal in de accommodatie aanwezig?

Op de accommodatiepagina vind je van elke accommodatie een complete lijst van de aanwezige inrichting.

Mag mijn huisdier mee?

Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodaties van Natuurlijk Glamping. In uw eigen accommodatie (ON YOUR OWN) is een huisdier toegestaan mits het huisdier aangelijnd is en uitgelaten wordt buiten het terrein van Natuurlijk Glamping.

Waar kan ik parkeren?

Er is voldoende parkeergelegenheid op de camping. De auto kan helaas niet bij de tent geparkeerd worden.

Moet ik zelf handdoeken en beddengoed meenemen?

Beddengoed ligt klaar in je accommodatie. Wil je extra of halverwege de week wisselen? Dat kan ook, bij de receptie kun je tegen betaling dit extra aanvragen of ophalen. Een handdoeken pakket is tegen een geringe vergoeding bij te boeken.

Is er Wi-Fi?

Ja, er is gratis Wi-Fi beschikbaar voor onze gasten op Natuurlijk Glamping.

Mag ik BBQ-en bij de tent?

Open vuur zoals een vuurkorf of barbecue zijn niet toegestaan bij de accommodatie. Hiervoor zijn aangewezen plekken op het terrein. Meegebrachte kooktoestellen op gas mogen alleen worden gebruikt buiten de accommodatie.

Welke activiteiten zijn er?

Voor een Zomer Zonder Zorgen hebben wij een compleet kinderprogramma samengesteld. Meer informatie vind je bij ACTIVITEITEN in het MENU.

Mag ik gasten ontvangen?

Ja, gasten zijn welkom bij ons. We verzoeken je gasten te melden bij de receptie en vragen daar een vergoeding van €1,75 p.p. voor. Daarbij gelden uiteraard wel de richtlijnen van het RIVM.

Is het terrein 's nachts afgesloten?

Natuurlijk Glamping heeft een nachtwaker. De slagboom om het terrein met voertuigen te betreden is tussen 21:00u en 08:00u gesloten.

Hoe werkt het ontbijt- en dinerarrangement?

Het arrangement start op je aankomst dag (zaterdag) met een dinerbuffet en eindigt op je vertrek dag (zaterdag) met een ontbijtbuffet. In totaal eet je 7 dagen met ons mee. Je kan natuurlijk ook spontaan met ons mee eten, reserveer dan ter plaatse bij de receptie (voo 12:00u).

OVERIGE

Mijn vraag staat er niet tussen

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk. Bellen kan natuurlijk ook op 088 - 099 2 099.

CORONA

COVID-19

Uiteraard gaat bij Natuurlijk Glamping alles volgens de dan geldende RIVM-richtlijnen. Zo is er voldoende ruimte tussen de tenten, tussen de tafels van het restaurant en worden er extra hygiëne maatregelen getroffen. Natuurlijk Glamping is helemaal coronaproof. Voor een Zomer Zonder Zorgen zit je dus bij ons goed!