fbpx

RESTAURANT NATUURLIJK

NATUURLIJK LEKKER ETEN

 

Restaurant Natuurlijk verzorgt iedere dag vers bereid het ontbijtbuffet en dinerbuffet en biedt volop keus: vis, vlees, vegetarisch of veganistisch. Heb je een speciaal dieet? Geef het door en er wordt apart voor je gekookt.

In Restaurant Natuurlijk is er iedere avond een ander thema. Schuif aan in Italië voor de lekkerste pizza’s of pasta’s. Of kom een avond genieten van Spaanse tapas of een Mexicaans buffet er is altijd ruime keus. Boek vooraf een week lang lekker eten of reserveer ter plaatse voor zowel ontbijt (de volgende ochtend) als diner (de zelfde avond) voor uiterlijk 14:00u.

Restaurant Natuurlijk is open tot 31 augustus 2020.

ONTBIJT

Bij ons Restaurant Natuurlijk, kan je tussen 08:00 uur en 11:00 uur aanschuiven voor het ontbijtbuffet, geniet van vers gebakken broodjes, een ruim assortiment aan beleg, een gekookt of gebakken eitje en vers geperst sinaasappelsap.  In het restaurant staan koffiemachines waar je een heerlijke espresso, cappuccino of thee kan halen.

 

  • Kosten ontbijtbuffet €12,50 inclusief dranken voor volwassenen (12+)
  • Kosten ontbijtbuffet €7,50 inclusief dranken voor kinderen (3-12)
breakfast table

DINER

Het diner bestaat uit een voorgerechten buffet, een hoofdgerecht inclusief groenten naar keuze en een dessertbuffet. Dranken kan je bestellen bij de bar in het restaurant.

 

I.v.m. de corona maatregelen kunnen we je niet bedienen en vragen we gasten om hun servies op de aangewezen punten in te leveren.

 

Het dinerbuffet is dagelijks geopend van 18:00 uur tot 21:00 uur.

 

  • Kosten dinerbuffet €19,50 exclusief dranken voor volwassenen (12+)
  • Kosten dinerbuffet €13,50 exclusief dranken voor kinderen (3-12)

BAR

De bar met buitenterras in Restaurant Natuurlijk  is dagelijks open van 16:00 uur t/m 23.00 uur. Hier kunt U terecht voor koffie, thee, fris dranken, diverse wijnen, speciaalbieren of een pils van de tap.

More Photos like this here...